«Μα γιατί κανένα ελληνικό κανάλι δεν τολμάει να μεταδόσει ΟΛΟΚΛΗΡΟ το ντοκιμαντέρ της Ελβετικής τηλεόρασης για τη Novartis;»

a

Και όμως, ένα κανάλι τολμάει:

Το Kontra Channel εξασφάλισε αποκλειστικά για την ελληνική τηλεόραση το ντοκιμαντέρ «La Strategia» της Ελβετικής Τηλεόρασης RSI για το παγκοσμίων διαστάσεων σκάνδαλο «Novartis».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ LIVE

Στο YouTUBE στο link ΕΔΩ ή

Στο FACEBOOK στο link ΕΔΩ

Η μεγάλη αυτή έρευνα θα προβληθεί σήμερα, Τετάρτη 6 Νοεμβρίου, από τις 10 το βράδυ και αμέσως μετά έρχεται πάνελ με τη συμμετοχή, στο studio, πολιτικών και δημοσιογράφων σε μία συζήτηση που θα αναζητήσει απαντήσεις.

Στο περίφημο ντοκιμαντέρ «La Strategia» ( «Η στρατηγική» ), παρουσιάζεται η εμπεριστατωμένη έρευνα του FBI και των δημοσιογράφων της Ελβετικής Τηλεόρασης, στο οποίο μιλάνε για πρώτη φορά μπροστά στην κάμερα προστατευόμενοι μάρτυρες ντυμένοι με κουκούλες για την προστασία της ταυτότητάς τους, πολιτικοί και δημοσιογράφοι.

Παρουσιάζει ο Αιμίλιος Λιάτσος και μαζί του όλη η δημοσιογραφική ομάδα του KontraΜελιγγώνηςΓιάμαληΚλαυδιανόςΠουλακίδαςΣιαδήμαςΜιχαηλίδης. Καλεσμένοι πολιτικοί, νομικοί και δημοσιογράφοι από όλους τους χώρους σε ένα πάνελ που θα βγάλει ειδήσεις και αποκαλύψεις.

Μη χάσετε την ειδική εκπομπή «Το Ντοκιμαντέρ – βόμβα για τη Novartis», που θα μεταδοθεί από το Kontra Channel σήμερα, Τετάρτη 6 Νοεμβρίου, από τις 10 το βράδυ έως τις 2 το πρωΐ.

Γιατί το Kontra είναι ο μοναδικός τηλεοπτικός σταθμός στην Ελλάδα που τολμάει.

Η εκπομπή θα μεταδοθεί επίσης διαδικτυακά από το kontranews.gr, από το επίσημο κανάλι του Kontra στο YouΤube καθώς και μέσω της επίσημης σελίδας Kontra Channel στο Facebook

Γιατί στο Kontra, πρωταγωνιστής είναι η ενημέρωσή σου!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s